Hitelajánlatunk

HITELAJÁNATUNK VÁLLALKOZÓKNAK

Beruházási- és Forgóeszköz Hitel akár 3,9 %-os kamattól, újonnan induló vállalkozások részére is!

A benyújtott kérelmeket akár 24 órán belül elbíráljuk!

Partnerünk Európai Uniós forrás biztosításával kedvező fix kamatozású, forint alapú hiteleket nyújt egyéni vállalkozók, mikro-, kis- és középvállalkozások számára, akár újonnan alapított vállalkozás részére is. 

10% önerővel Beruházási Hitel

Beruházási célnak minősül a tevékenységbővítés, az immateriális javak és tárgyi eszközök vásárlása, létesítése, felújítása és/vagy korszerűsítése, továbbá az új gépek, berendezések, vásárlása, kapacitásbővítés és egyéb hasonló fejlesztések.

A hitel futamideje minimum 12 hónap, maximum 120 hónap, opcionálisan választható maximum 24 hónap türelmi idő. Az igényelhető minimum hitel összeg 1.000.000 Ft, maximum 50.000.000 Ft. Az elvárt önerő mértéke a projekt összeg minimum 10%-a. A hitelt igényelheti mikro-, kis-, és középvállalkozás

Pörgesse fel vállalkozását Forgóeszköz Hitellel!

Forgóeszköz-beszerzési célnak minősül gazdasági tevékenység elindításához,   tevékenységbővítéshez, beruházáshoz vagy meglevő tevékenység fejlesztéséhez, erősítéséhez kapcsolódó forgóeszköz-beszerzések finanszírozása.

A hitel futamideje minimum 12 hónap, maximum 36 hónap, türelmi idő nem igényelhető. Az igényelhető minimum hitel összeg 1.000.000 Ft, maximum 50.000.000 Ft. Az elvárt önerő mértéke a projekt összeg minimum 10%-a. A hitelt igényelheti mikro-, kis-, és középvállalkozás.

Az előminősítéshez  ide kattintva töltse ki az adatlapot!