Pályázatfigyelés

Tisztelt Vállalkozó!

Bizonyára Ön is szívesen pályázna, szívesen igénybe venné a pályázati forrásokat vállalkozása fejlesztéséhez. Sok esetben ennek az gátája, hogy a cégvezetőknek nincs idejük, energiájuk a folyamatosan megjelenő pályázati felhívásokat nyomon követni, azokat elolvasni, értelmezni.

Pályázatfigyelő szolgáltatásunkkal ezt a munkát szeretnénk levenni a válláról. Ehhez mindössze a néhány sorral lejjebb található "Pályázati igényfelmérő" adatlapot kell kitöltenie és egy kattintással on-line beküldeni a részünkre.

Az adatlap kitöltése a kitöltőt nem kötelezi pályázat készíttetésére. Az adatlap alapján megkeressük Önnek azokat a pályázati kiírásokat, amelyek a fejlesztési elkézelésit segíthetik. és ezeket megküldjük Önnek e-mail-en. Ezek alapján Ön dönthet, hogy pályázik-e.

Ha igen akkor a pályázatát a kiírásnak megfelelően pénzvisszafizetési garanciával elkészítjük*.

Pályázati igényfelmérő

Tájékoztató. Az adatlap kitöltése önkéntes, és visszaküldése NEM számít megrendelésnek. Az adatlap kitöltése a kitöltőt nem kötelezi pályázat készíttetésére. Az adatlap alapján elkészítjük az előminősítést és ajánlatot adunk a pályázat elkészítésére.

Cég/szervezet/vállalkozó neve: *:
Címe *:
Alapítás dátuma *:
Cégjegyzék szám/vállalkozói ig. szám *:
Adószám *:
Jogi forma *:
Képviselő neve *:
Telefon *:
E-mail cím *:
Utolsó lezárt év nettó árbevétele *:

Átlagos dolgozói létszám (fő) *:
Fő tevékenység TEAOR számmal *:
Egyéb tevékenységek *:
Van-e lejárt adó-, illeték-, vagy hiteltartozása? *:

Van-e folyamatban illetve kilátásban bírósági vagy felszámolási ügye? *:

Milyen jellegű pályázatot keres (Maximum 3 félét jelöljön be!) *:A tervezett pályázat, a fejlesztés minimális teljes összege (mFt) *:
A tervezett pályázat, a fejlesztés maximális teljes összege (mFt) *:
Elvárt támogatási arány *:
Saját erő meglévő összege (mFt):
Tervezett fejlesztés rövid leírása, illetve egyéb közlendők *:
Adatkezelési hozzájárulás. Ön az űrlap kitöltésével és elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az adatait tároljuk, a pályázatírási tevékenységgel kapcsolatos ügyintézésre használjuk. Adatait bizalmasan kezeljük, azokat 3. félnek nem adjuk ki. *:


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

*Pénzvisszafizetési garancia: Ha a pályázatát a mi hibánkból utasítják el, akkor a pályázati díjat visszafizetjük Önnek.