Projektfinanszírozás

VAN ÖTLETE DE NINCS PÉNZE? SEGÍTÜNK!!!


Tisztelt Vállalkozó!

Ha van egy kidolgozott, kivitelezhető ötlete, de nincs elég pénze a megvalósításhoz, akkor keressen meg bennünket!  Mi megkeressünk önnek azokat befektetőket, akik finanszírozzák a projektjét. Ezen a téren  - a projekt tőkeigényétől függően - az alábbi szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésére.

1. „Tengerentúli” befektetői képviselet 5.000.000 €-tól

Nagy ötletre javasoljuk.

USA, Izrael, Kína, közel-kelet befektetői körei kapják meg az Ön projekt anyagát.

Minimális tőkeigény 5.000.000€. Garancia/biztosíték/önrész célra 20.000€ letétbe helyezése szükséges az Ön ügyvédjénél, továbbá szigorúan előírt formátumú angol üzleti prezentáció és kidolgozott üzleti terv és cash flow. A kiutazási és nyelvi költségek az ügyfelet terhelik.

Ha ezt a szolgáltatásunkat választja, akkor nemzetközi nagybefektetők hazai képviseletéhez juttatjuk be az Ön projektjét. Ők indulásra várakozó ötleteket is finanszíroznak, ha a látnak benne fantáziát. A 20ezer € letétbe helyezése az ügyfél miatti félretájékoztatások garanciájaként szolgál a partner felé. Sikertelen finanszírozás esetén visszajár.

Díjazásunk az Ön választása szerint:

  • Alapdíj: 100.000,- Ft + 5% sikerdíj
  • Alapdíj: 150.000,- Ft + 4,5% sikerdíj
  • Alapdíj: 200.000,- Ft + 4% sikerdíj

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.

Az alapdíj a szerződéskötédkor fizetendő!2. Európai Unió-s alapkezelők – 500.000 € felett – 40 hazai képviselet

Meglévő közepes vagy nagy cégre javasoljuk.

Uniós alapkezelők hazai képviseletei fogják megkapni az Ön projekt anyagát. Jelenleg kb 50 partner. Minimális tőkeigény körülbelül 500.000€. Induláskor maximum 2-3 oldalas, tömör, üzleties vezetői beszámoló szükséges. Teljes tájékoztatás csak 2. forduló esetén.

Érdeklődés esetén megbeszélés a képviseleteken történik Budapesten.

Ők az 1-ről 2-re jutást támogatják, nem a 0-ról 1-re jutást. Tehát csak meglévő céggel és már minimális eredményeket elért projektekkel fordulunk hozzájuk.

Díjazásunk az Ön választása szerint:

  • pozitív cég esetén* 0,- azaz nulla Ft + 8% sikerdíj
  • Alapdíj: 100.000,- Ft + 7% sikerdíj
  • Alapdíj: 200.000,- Ft + 5% sikerdíj

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.

Az alapdíj a szerződéskötédkor fizetendő!

*Pozitív cég: Ha az Ön cége utolsó éve pozitív, akkor a pályázati és hitelszervezési és befektetési irodák hazai képviselői felé a szervezési tevékenységet munkadíj mentesen, utólagos sikerdíjért végezzük


3. Nemzetközi kisbefektetők 1M €-ig – akár pályázati önerőnek vagy előfinanszírozásnak

Indulni akaró vagy lelassult kis- és közepes cégre javasoljuk.

Tengerentúli és Uniós kisbefektetői körök tájékoztatása. Több mint 10000 befektető. A szolgáltatás lényege, hogy nem egy, hanem sok kis partner/részvényes fogja a szükséges tőkét összeadni az Ön projektjére. Előnye, hogy sokkal több pénz is összejöhet, mint az igényelt. Angol vezetői beszámoló/prezentáció szükséges. A szolgáltatás nem tartalmazza az idegen nyelvű ügyintézést.

Rengeteg külföldi magánszemély és cég számára továbbítjuk véleményezésre az Ön tőke igényét. Ők az ötlet és a kivitelezhetőség és a hozam ajánlat alapján döntenek. Akár nagyobb kockázatot is vállalnak. Sokan vannak, tehát ha az ötlet többüknek is tetszik, akkor jóval több pénz is összeadódhat, mint az igényelt. Ez az összeg akár pályázati önerőként is segítheti a cégét vagy nyertesség után is igényelhető, amit majd a folyósított pályázati összegből fizethet vissza a befektetőknek.

Díjazásunk az Ön választása szerint:

  • Alapdíj:   50.000,- Ft + 5% sikerdíj
  • Alapdíj: 100.000,- Ft + 4% sikerdíj

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.

Az alapdíj a szerződéskötédkor fizetendő!4. Hazai kisbefektetők 100M forintig SOS igényekre - akár pályázati önerőnek vagy előfinanszírozásnak

SOS indulni akaró kis- és közepes cégre javasoljuk.

Hazai kisbefektetői körök tájékoztatása. Több ezer aktív cégvezető/üzletember. A szolgáltatás lényege, hogy nem egy, hanem sok kis partner/részvényes fogja a szükséges tőkét összeadni az Ön projektjére. Előnye, hogy sokkal több pénz is összejöhet, mint az igényelt összeg. Magyar nyelvű vezetői beszámoló/prezentáció szükséges. A szolgáltatás nem tartalmazza az anyag elkészítését.

A 3-as szolgáltatáshoz hasonlóan működik nyelvi nehézségek nélkül. A szükségesnél több pénz is összegyűlhet. A befektetők ebben az esetben hazai KKV cégvezetők és/vagy magánszemélyek. Ez az összeg akár pályázati önerőként is segítheti a cégét vagy nyertesség után is igényelhető, amit majd a folyósított pályázati összegből fizethet vissza a befektetőknek.

Díjazásunk az Ön választása szerint:

  • Alapdíj: 100.000,- Ft + 5% sikerdíj (normál ügyintézés - 30 nap)
  • Alapdíj: 200.000,- Ft + 4% sikerdíj (SOS ügyintézés - 7 nap)

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.

Az alapdíj a szerződéskötédkor fizetendő!Miért kell előre fizetni az alapdíjat?


- Van arra garancia, hogy meg is kapom a szükséges milliókat?

- IGEN ÖN, ha jó a projekt!


Nem ígérjük, mert nem is vállalható, hogy az Ön ötlete, cége, projektje annyira tetszik majd a befektetőnek is, mint Önnek.

Nem az a munkánk, hogy sok befektetőt meggyőzzünk, hanem az, hogy sok befektetőt szerezzünk, akit Ön meggyőzhet. Éppen ezért a díjazásunkat is „csak” arra fizeti, hogy hónapokon keresztül a lehető legtöbb befektetőnek megmutassuk a projektet. Akit érdekel, azzal összehozzuk Önt, hogy tárgyalják meg közösen.

Ha a projekt valóban termelékeny, akkor a befektetők megfinanszírozzák, hiszen üzletemberek és arra törekszenek, hogy forgassák a pénzüket.

Ha a projekt elsőre nem életerős, akkor sem kell elkeseredni, mert a projekt átszervezésével lehet, hogy mégis tetszeni fog nekik. Segíthetünk az ötlet „újratervezésében” vagy megrendelés állomány és forgalom növelésével a „kicsinosításban”.

A szerződésben sem azt vállaljuk, hogy hozunk Önnek annyi pénzt, amennyit csak szeretne, hanem azt, hogy felkészítjük, és ha ez megtörtént, akkor kérünk minden irányból, ahonnan csak tudunk: a befektetőinktől, hazai kormánytól, uniótól.

Tehát nem logikus kérdés az előre fizetés, hiszen a munkadíjat a szervezési/koordinációs munkára kell fizetni és nem a sikerért előre. A munkánk díjazását arra fizeti, amit azonnal meg is kap: hónapokon keresztül folyamatosan a lehetséges finanszírozó megoldások és befektetők felkutatására, előkészítésre és benyújtásra.

Azoknak dolgozunk sikerdíjért, akik már felmutattak valamit, tehát akiknek az utolsó teljes évük pozitív volt. Ez csak pályázatra és hazai magántőke alapra vonatkozik. Minden egyéb esetben munkadíj + sikerdíj.

Nincs ráhatásunk a befektetőkre. Mi ismerjük és megkérdezzük őket, de nem rábeszéljük. Ráhatása az Ön projektjének és a csomagolásának van. Olyan nincs, hogy ha Ön rossz projekttel áll elő, akkor azt mi átalakítjuk „magyarosan” kicsit, hogy tetszetős legyen.

Mi tálalhatóvá tesszük az ön anyagát X Ft-ért, de az üzleti tartalmat és a tényeket, számokat nem módosítjuk, tehát, ha az Ön elképzelése nem tetszik nekik, akkor nem fogunk nagyobb hozamot hazudni nekik. Tehát, hogy kap-e az Önön múlik. Lehet, hogy nem fog kapni, de ettől mi még elvégezzük azt a munkát, ami a megkérdezésükhöz kell illetve pénzbe került ennyi befektetői kapcsolatot kiépíteni is.

Mindamellett, ha senki nem finanszírozza meg, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy vajon életképes-e az ötlete vagy csak egy szép álom.

A munkadíj nem haszon nekünk, hanem a kiadásaink ellenértéke. A hasznunk a sikerdíj, ami nulla, ha az Ön projektje alkalmatlan. Ekkor egyikünk sem keres. Gyakran a közvetítő irodák tanulmány vagy egyéb dokumentáció elkészítésére el szoktak kérni 1-2 milliót is akár. Az nem költségtérítés, hanem előlegezett haszon. Ahhoz képest a mi maximum 200e Ft-os munkadíjunk eltörpül.

Mit tartalmaz a munkadíj? A költségeinket haszonmentesen: munkatársak, szakértők, finanszírozási partnerek díjai, meglévő befektetőkkel a kapcsolattartás, új befektetők felkutatása és mindez hónapokon keresztül.

Szolgáltatásunk a fentiek alapján sikerdíjas! Miért ne próbálná ki?

További tájékoztatásért hívjon, vagy küldjön e-mailt!

06/20/429-98-97, civishitel@gmail.com