Néhány szóban a cégünkről

Cégünk 2009. októberében alakult. Azóta független hitel- és biztosításközvetítőként és pályázatíróként dolgozunk. Partnereink között tudhatjuk a legtöbb magyarországi bankot és biztosítót.  Az elmúlt évek alatt számos ügyfélnek segítettünk hitelhez jutni, biztosítást kötni, illetve készítettük el a pályázatát.
Hogyan tudunk segíteni a hitelfelvételben?
Cégünk egyaránt foglalkozik vállalati illetve lakossági hitelek, ezen belül személyi-, ingatlanvásárlási-,  ingatlanfelújítási, CSOK, babaváró hitelek közvetítésével.  

Első lépésként az Ön által önkéntesen és kötelezettségmentesen megadott adatok alapján előzetes hitelminősítést végzünk a hitelképességének megállapítása érdekében.
Ha ez pozitív eredménnyel zárul akkor minimum 3 hitelajánlatot adunk át Önnek, amelyből ki tudja választani  az Önnek legmegfelelőbbet. 
Ezt követően felkeressük az Ön által kiválasztott bankot, és elindítjuk a hitelfelvételi folyamatot.

Milyen előnyökkel jár a szolgáltatásunk igénybe vétele Önnek?
  • Időmegtakarítás: nem kell órákat eltölteni a bankokban, hogy a megfelelő tájékoztatásokat megkapja. Ha kérdése van akár telefonon, akár e-mailben a rendelkezésére állunk.
  • Alacsonyabb kamat -> kisebb törlesztőrészletek: a közreműködésünkkel egyes hiteleknél további kamatkedvezményeket érhet el.
  • Költségmegtakarítás: A szolgáltatásunk Önnek nem kerül költségbe és nem emeli a közvetített hitelek kamatát. 
2000

Ügyfél