Néhány szóban a cégünkről

Cégünk 2009. októberében alakult. Azóta független hitel- és biztosításközvetítőként és pályázatíróként dolgozunk. Partnereink között tudhatjuk a legtöbb magyarországi bankot és biztosítót.  Az elmúlt évek alatt számos ügyfélnek segítettünk hitelhez jutni, biztosítást kötni, illetve készítettük el a pályázatát.
Hogyan tudunk segíteni a pályázatok elkészítésében?
Cégünk elsősorban fejlesztési pályázatok készítésében jártas. Számos ilyen jellegű pályázatot készítettünk már vállalkozásoknak, önkormányzatoknak civilszervezeteknek, non-profit szervezeteknek egyaránt

Először egy pályázati előminősítést végzünk annak érdekében, hogy meggyőződjünk arról, hogy Ön, illetve a cége alkalmas-e a kiválasztott pályázat benyújtására.

Amennyiben igen akkor az Ön által kiválasztott pályázatot elkészítjük, vagy megadott adatok és paraméterek alapján megkeressük Önnek a megfelelő pályázatot  a kiírók ajánlatai közül.

Milyen előnyökkel jár a szolgáltatásunk igénybe vétele Önnek?
  • Időmegtakarítás: nem kell órákat eltölteni a a pályázatok keresésével, a pályázati kiírások értelmezésével. Ha kérdése van akár telefonon, akár e-mailben a rendelkezésére állunk.
  • Költségmegtakarítás: a mi szolgáltatásunk Önnek költségmegtakarítást és forrásokhoz jutást jelent
  • Garancia: Ha a pályázatot a mi hibánkból utasítják el, a pályázatírási díjat visszafizetjük.
2000

Ügyfél